در حال حاضر با يک نگاه سريع به اطراف خود به راحتي متوجه اين موضوع مي شويم که از ميان فناوري هاي کنوني، تلفن همراه حسابش با بقيه فرق مي کند و ميزان محبوبيتي که ميان مردم دارد بسيار بيشتر از ديگر فناوري هاست.

به گزارش مشرق، تلفن هاي همراه هوشمند در چند سال اخير براي خودشان يک عرصه رقابتي جداگانه دست و پا کرده اند و افرادي که در زمينه توليد اين دسته از محصولات فعاليت مي کنند کارشان بسيار سخت است زيرا توقع مردم از تلفن هاي هوشمند بسيار بالا رفته است و امروزه انتخاب يک تلفن خوب کار بسيار سختي شده است زيرا گزينه هاي زيادي جلوي روي مشتريان قرار دارد و انتخاب يک گوشي از ميان اين همه نمونه به ظاهر خوب کار نسبتا مشکلي به نظر مي رسد.

ميزان پيشرفت در اين صنعت به قدري زياد شده است که در بسياري از موارد حسابش را از ديگر فناوري ها جدا کرده است و ديگر اين گونه نيست که ما خبرها و اطلاعات مربوط به نمونه هاي جديد تلفن هاي هوشمند را تنها در نمايشگاه هاي فناوري بزرگ ببينيم. امروزه صنعت تلفن همراه براي خودش به صورت مستقل يک نمايشگاه اختصاصي دارد که به صورت ساليانه برگزار شده و محل گردهمايي بزرگان و توليدکنندگان صنعت تلفن همراه است. اگر شما هم به گوشي هاي هوشمند اهميت مي دهيد، قطعا کنگره جهاني تلفن همراه همان رخدادي است که بايد هميشه منتظر آن باشيد.

همراه با فناوري هاي همراه

اين نمايشگاه به صورت ساليانه در بارسلوناي اسپانيا برگزار مي شود و محصولاتي نظير گوشي هاي هوشمند، تبلت و ابزارهاي پوشيدني گوناگون در سايزها و مدل هاي مختلف در آن به نمايش گذاشته مي شود. اين نمايشگاه در هر سال تعداد زيادي بازديد کننده از سراسر جهان دارد و علاوه بر متخصصان، مردم عادي هم به ديدن محصولاتي که در آن معرفي مي شوند، علاقه بسياري دارند. بسياري از شايعات، تيزرها و اطلاعيه هاي رسمي يا غير رسمي که از طرف شرکت هاي مختلف توسط رسانه ها منتشر شده، بعد از برگزاري اين نمايشگاه، درست بودن يا عدم صحت آن ها مشخص خواهد شد. ما هم اطلاعاتي را در مورد نمايشگاه امسال که دو هفته گذشته برگزار شد، جمع آوري کرده ايم که مي تواند براي شما بسيار جالب باشد.

همراه با فناوري هاي همراه

با خواندن اين مطالب مي‌توانيد بفهميد که چه انتظاري را بايد از دستگاه هاي توليد شده امسال داشته باشيد و همچنين کمي شما را در مورد برنامه هاي مخصوص شرکت هاي توليد کننده بزرگي نظير نوکيا، سامسونگ، اپل و ال جي آگاه خواهيم کرد. تمامي بزرگان صنعت توليد تلفن همراه در اين نمايشگاه حضور پيدا کرده اند و از برنامه آينده خود در رابطه با توليد محصولاتشان سخن گفته اند. اگر شما هم به تلفن همراه خود علاقه ويژه اي داريد يا اين که دوست داريد با محصولات جديد آشنا شده و يک انتخاب درست براي گوشي خود، براساس نيازهايي که داريد، داشته باشيد، در ادامه با اين مطلب همراه باشيد.

بهترين هاي امسال از نگاه کارشناسان

بعد از برگزاري هر نمايشگاه، کارشناسان محصولات معرفي شده را با هم مقايسه کرده و بهترين ها را اعلام مي کنند. البته برخي از شرکت هاي بزرگ نظير اپل يا ال جي در اين دوره ترجيح دادند که فقط در نمايشگاه حضور پيدا کنند و محصولات جديدشان را در کنفرانس هاي خصوصي خود معرفي کنند زيرا هياهوي نمايشگاه باعث مي شود که تعداد زيادي از افراد به يکباره در مورد محصولات معرفي شده نظر داده و شايد اين نظرات اگر بد باشد باعث شکست خوردن آن محصول در بازار شود. محصولات جالب و جذابي در MWC 2014 معرفي شدند که در ادامه بهترين هاي آن ها را مرور خواهيم کرد.

ال جي به عنوان خلاق ترين شناخته شد

در اين کنگره شرکت ال جي توانست نوزدهمين جايزه جهاني سالانه موبايل را با عنوان خلاق ترين توليد کننده به دست آورد که مسلما عنوان کمي نيست. جايزه جهاني موبايل که توسط کميته جوايز GSMA پشتيباني مي شود توسط متخصصان و تحليلگران صنعت تلفن همراه مشخص مي شود و بايد گفت که معتبرترين و موثق ترين جايزه در صنعت تلفن همراه است. کريس ياي، نايب رئيس ارتباطات بازاريابي ال جي، پس از دريافت نشان خلاق ترين شرکت توليد کننده تلفن همراه گفت ما بسيار شگفت زده شديم از اين که از ميان بسياري از شرکت هاي تواناي ديگر، ما به عنوان بهترين انتخاب شده ايم.

نوآوري هميشه کليد موفقيت ال جي بوده است و اين تشخيص علاوه بر جايزه بهترين گوشي هوشمند در کنگره جهاني موبايل 2014، گوياي واضحي براي ما بوده است که توانستيم مزد کار سخت و تلاش خود را بگيريم. در کنگره امسال شرکت ال جي، 8 مدل گوشي معرفي کرد که شامل G2 mini، G Flex، G Pro 2، سري F، سري سوم L تحت عنوان Knock and Discover Tomorrow هستند. کار بسيار جالبي که شرکت ال جي در اين نمايشگاه انجام داده بود اين بود که غرفه خود با مساحت 1261 متر مربع را به سه قسمت جداگانه با عناوين Knock and Create، Knock and Play و Knock and Connect تقسيم کرده بود و به اين ترتيب اين تقسيم بندي به بازديد کنندگان اين اجازه را مي داد تا به آساني امکانات مختلف جديدترين گوشي هاي ال جي را تجربه کرده و گيج نشوند.
{$sepehr_album_10599}
برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگتر بروی آنها کلیک کنید

بسياري از کارشناسان اعتقاد دارند که ال جي مي تواند در آينده با ادامه اين روند يک تهديد بسيار جدي براي توليد کنندگان قديمي و معتبر تلفن همراه به شمار آيد. همان طور که مي بينيد حرف در اين زمينه بسيار زياد است و اين مطالب تنها بخش کوچکي از اتفاقات و حواشي مربوط به نمايشگاه امسال بود اگر به خواندن تمامي اين اخبار علاقه داريد بد نيست که سري به سايت هاي خبري نظير سي نت بزنيد و از تمامي اتفاقات آگاه شويد.

اولين بار چگونه آغاز شد؟

بد نيست قبل از هر چيز بدانيد که اين کنگره جهاني اولين بار در چه زماني و در کجا برگزار شد و تا به حال چه اتفاقاتي در اين نمايشگاه افتاده است. اين نمايشگاه که Mobile World Congress يا به اختصار MWC نام دارد، بزرگترين نمايشگاه بين المللي در زمينه صنعت تلفن همراه است. اين نمايشگاه معتبر و بزرگ اولين بار در مادريد اسپانيا در سال 1995 برگزار شد و در آن زمان نام اين کنگره GSM بود. بعد از آن اين گردهمايي به کن منتقل شد و بعد از آن هم در سال 2006 به دليل کمبود فضا و افزايش تعداد شرکت کنندگان، مسئولان برگزاري آن مجبور شدند که به يک مکان بزرگتر منتقلش کنند و اين گونه شد که اين نمايشگاه به بارسلونا رسيد. تعداد حضار و شرکت کنندگان در اين نمايشگاه بزرگ در طول اين بازه زماني بسيار افزايش پيدا کرده است و اکنون بيش از 1500 غرفه در MWC وجود دارد.

برندها و مارک هاي شرکت کننده در اين نمايشگاه از اولين دوره تا به امروز چيزي نزديک به 70 هزار مارک بوده است. اين تعداد زياد افراد و شرکت هاي حاضر در نمايشگاه باعث شدند که در شهر بارسلونا هم اين نمايشگاه به مکاني بزرگتر انتقال پيدا کند و در حال حاضر Fira Gran محل اصلي برگزاري نمايشگاه است و مي توان گفت چند سالي است که محل دائمي برگزاري نمايشگاه بوده است. در حال حاضر تقريبا 3000 نفر از اعضاي شرکت ها در اين نمايشگاه حاضر شده و نمايندگي بيش از 2000 گروه رسانه اي مختلف از 82 کشور دنيا را به عهده داشته اند. البته از ميان اين جمعيت چيزي نزديک به چهار پنجم شرکت کنندگان اروپايي هستند. اين نمايشگاه به صورت ساليانه برگزار مي شود و هر سال هم اندازه و وسعت آن بيشتر شده است.

شما مي توانيد آخرين دستاوردهاي مربوط به گوشي هاي تلفن همراه، تجهيزات بي سيم و همچنين شرکت هاي ارائه کننده اينترنت و اپراتورهاي تلفن همراه در کل جهان را در کنار کليه نرم افزارها و سخت افزارهاي جديد و لوازم جانبي مربوط به تلفن هاي همراه را در اين نمايشگاه مشاهده کنيد. از نکات جالبي که در مورد اين نمايشگاه وجود دارد بايد به اين مورد اشاره کرد که در اين نمايشگاه همه کساني که حرفي براي گفتن داشته باشند، مي توانند شرکت کنند و براي شما محدوديتي نظير بودن برند جديد و سرشناس ندارد و شما مي توانيد به عنوان يک شرکت تازه کار و ناشناس هم در اين نمايشگاه به آساني غرفه بگيريد يا به عنوان بازديد کننده در آن حضور پيدا کنيد.

بازديد از اين نمايشگاه براي تمامي مردم جهان آزاد است و بايد بدانيد براي ورود به آن هم لازم نيست مبلغي را پرداخت کنيد و به صورت کاملا رايگان مي توانيد از آن بازديد داشته باشيد.

يوتا فون براي بار دوم

گوشي يوتا فون براي اولين بار در سال گذشته در نمايشگاه رونمايي شد اما نسخه اول آن مشکلات زيادي را به همراه داشت و توليد کننده روسي اين محصول، تمامي اين مشکلات را در نسخه دوم رفع کرده و با دستي پر به نمايشگاه امسال آمد. به اعتقاد بسياري از بازديد کنندگان، متفاوت ترين و شايد جذاب ترين محصول ارائه شده در کنگره جهاني موبايل امسال همين گوشي يوتافون بوده است. کارشناسان معتقد هستند که اگر اين گوشي هوشمند به توليد انبوه برسد و از آن به اندازه کافي حمايت شود، مي تواند مشکل هميشگي تلفن هاي هوشمند يعني طول عمر باتري حدودا يک روزه آن ها را رفع کند.

همراه با فناوري هاي همراه

اين گوشي به دو صفحه نمايش مختلف مجهز است که يکي در قسمت جلويي دستگاه و ديگري در پشت آن قرار گرفته شده است. صفحه نمايش قسمت جلوي تلفن، درست شبيه به تلفن هايي است که اکنون در بازار قرار دارند و همه از نوع AMOLED رنگي و لمسي هستند. اما نکته اي که گوشي يوتافون را از ديگر رقباي هوشمندش به صورت کلي متمايز مي‌کند، صفحه نمايشي است که در پشت اين گوشي قرار گرفته و e-Ink است. اين صفحه نمايش تا قبل از اين در کتابخوان ها مورد استفاده قرار مي گرفته است.

در مورد آن مي توان گفت که تک رنگ بوده و مصرف انرژي بي نهايت کمي دارد و کاربر مي تواند از اين صفحه نمايش براي انجام کارهاي معمولي مانند برقراري تماس تلفني يا مشاهده و ارسال پيامک، چک کردن ايميل يا پروفايل شبکه هاي اجتماعي خود يا مشاهده گزارش آب و هوا يا خواندن ابار استفاده کند. با توجه به اين که تلفن هاي هوشمند به اين سمت رفته اند که صفحه نمايش بزرگ و با رزولوشن بالا داشته باشند، همواره اين صفحه نمايش يکي از پر مصرف ترين بخش هاي هر تلفن هوشمند به شمار مي رود و بيشتر از 50 درصد از انرژي ذخيره شده در باتري هر تلفن هوشمند هم توسط همين صفحه نمايش ها مصرف مي شود.

به اين ترتيب با استفاده از صفحه نمايش بسيار کم مصرف گوشي يوتافون مي توان طول عمر باتري تلفن هاي هوشمند را حداقل تا دو برابر افزايش داد. البته هنوز مشکلاتي براي گوشي يوتافون وجود دارد از جمله اين که هنوز همه نرم افزارهاي اندرويدي قادر به نمايش در نمايشگر دوم اين تلفن نيستند. به هر حال هنوز نمي توان در اين رابطه نظر قطعي داد و موفقيت يا عدم موفقيت اين محصول به ميزان توجه توليد کنندگان بزرگ تلفن هوشمند در جهان بستگي دارد و اگر سرمايه گذاري مناسبي روي اين محصول انجام نگيرد، بعيد به نظر مي رسد که به يک محصول موفق و محبوب در ميان مردم تبديل شود.

نوکيا در چه حالي است؟

هنوز هم کمپاني نوکيا براي تمامي مردم قابل احترام است و ممکن است که با وجود گوشي هاي هوشمندي که امروز در دست داريم هر از چند گاهي يادي از گوشي هاي مستحکم نوکيايي که در گذشته داشته ايم بکنيم. مسلما دير حرکت کردن نوکيا به سمت توليد گوشي هاي هوشمند باعث عقب افتادگي و ضعف اين شرکت در اين روزها شده است. با اين اوصاف باز هم خوب است که اين شرکت کنار نکشيده و همچنان براي جلب توجه مردم در حال فعاليت است. درست است که آغاز به کار نوکيا در بازار تلفن هاي هوشمند با سيستم عامل ويندوز فون بود اما اين تغيير هم خوشايند طرفداران نوکيا نبود و همين موضوع هم باعث شد تا اين بار شاهد يک گوشي اندرويدي از نوکيا باشيم. در کنگره امسال نوکيا بالاخره به شايعات پايان داد و اولين گوشي هاي اندرويدي خود را معرفي کرد. Nokia X و +Nokia X گوشي هاي مبتني بر سيستم عامل اندرويد شرکت نوکيا هستند.

همراه با فناوري هاي همراه

استيو الاپ مدير عامل نوکيا در ميان برگزاري مراسم اين شرکت در کنگره جهاني موبايل از مزاياي اپليکيشن ها و اکو سيستم اندرويد صحبت کرده و اعلام نمود که اين شرکت نسخه اختصاصي خود از اندرويد را دارد. شايد معناي اين حرف اين باشد که احتمالا در آينده شاهد اپليکيشن هاي اختصاصي نوکيا و مايکروسافت روي اين تلفن ها باشيم. به هر حال در اين تلفن ها امکاناتي اختصاصي نظير استفاده از حافظه ابري مايکروسافت به صورت پيش فرض قرار داده شده و ديگر خبري از گوگل درايو نيست يا اپليکيشن اندرويدي اسکايپ مايکروسافت از ابتدا روي اين تلفن ها نصب شده است.

شايد بتوان گفت که مي توان رابط کاربري اين تلفن ها را ترکيبي از اندرويد و ويندوز فون بدانيم. صفحه اصلي سري X نوکيا شباهت بسيار زيادي به رابط کاربري ساده و رنگارنگ ويندوز فون دارد اما نوار نوتيفيکيشن هاي اندرويد به وضوح در بخش بالايي دستگاه قابل مشاهده است. نکته بسيار مهم و کليدي اين است که امکان نصب هر اپليکيشن اندرويدي از جمله برنامه هاي اختصاصي گوگل روي اين تلفن ها وجود دارد و هر کاربري مي تواند با توجه به نيازهاي خود برنامه هاي مورد علاقه اش را روي اين دستگاه نصب کند.

در مورد قيمت اين گوشي هم بايد گفت که مدير عامل نوکيا اعتقاد دارد اين سري به گونه اي طراحي شده اند که قيمت مناسب ترين نسبت به سري لوميا داشته باشند و اين روند در آينده شرکت نوکيا هم ادامه پيدا خواهد کرد. اين گوشي ها به زودي وارد بازار جهاني خواهند شد و مدل X با قيمت اوليه 125 دلار و مدل X+ با قيمت پايه 135 دلار به بازار روانه مي شود. قيمت پايين اين دستگاه ها مسلما تمامي طرفداران قديمي نوکيا را وسوسه خواهد کرد تا دوباره به سراغ گوشي هاي اين شرکت رفته و شايد شانس دوباره اي به شرکت محبوب و قديمي خود بدهند.

سوني و همچنان سري اکسپريا

پس از جدا شدن شرکت سوني از سوني اريکسون روند توليدي اين شرکت در مورد گوشي هاي هوشمند هم تا حدود زيادي تفاوت پيدا کرد. در نمايشگاه امسال شرکت سوني از پرچمدار جديد خود با نام Xperia Z2 رونمايي کرد. در مورد آن بايد گفت که ظاهر اين تلفن هوشمند بسيار شبيه به نسل قبلي آن است و فقط مي توان گفت که از نظر ظاهري کمي باريک تر و سبک تر شده است اما از نظر مشخصات فني کاملا ارتقا پيدا کرده است.

همراه با فناوري هاي همراه

سوني در Z2 از يک صفحه نمايش 5.2 اينچ استفاده کرده که حاشيه دور آن باريک تر از صفحه نمايش نسخه قبلي آن يعني Z1 است و دقيقا به همين دليل است که ابعاد کلي Z2 نسبت به Z1 تغييري نکرده که قابل احساس باشد. در نسل قبلي يکي از ايرادهاي اصلي مربوط به زاويه ديد صفحه نمايش بود که شرکت سوني با بکار گيري پنل IPS LCD اين مشکل را در نسل جديدش بر طرف کرده است. پردازنده اين تلفن هم به Snapdragon 801 و حافظه رم آن هم به 3 گيگا بايت ارتقا پيدا کرده است. از ديگر مشخصات اين گوشي مي توان به اين مورد اشاره داشت که اکسپريا Z2 مانند دو نسل قبلي خود، ضد آب و ضد گرد و غبار است و از اندرويد 4.4 به عنوان سيستم عامل استفاده مي کند.

همراه با فناوري هاي همراه

به گزارش خراسان شايد بتوان گفت که يکي از مهم ترين قابليت هاي اين تلفن استفاده از يک باتري قوي 3200 ميلي آمپر ساعتي باشد که با توجه به آن اين انتظار وجود دارد که طول عمر باتري تلفن جديد سوني به شکل محسوسي بهتر از قبلي ها باشد. اين تلفن داراي يک سيستم اختصاصي و خاص شرکت سوني براي کاهش دادن نويز صداي محيط تا 98 درصد در مکالمات تلفني يا عمليات ضبط صدا است.

علاوه بر اين موارد شرکت سوني همچنان سنسور 20.7 مگا پيکسلي خود را در اين نسخه جديد حفظ کرده و الگوريتم هاي ضبط تصوير را در آن بهبود بخشيده است. اين گوشي برخلاف مدل قبلي خود توانايي فيلمبرداري در رزولوشن 4k را دارد.

سامسونگ و گلکسي بعدي اش

سامسونگ از مدت ها قبل اعلام کرده بود که از محصول جديد خود در کنگره جهاني موبايل رونمايي خواهد کرد. از ماه ها قبل از اين معرفي، رسانه ها و کارشناسان مختلف در رابطه با شکل ظاهري و مشخصات فني اين محصول حدس و گمان هايي را داشتند و طرفداران اين برند هم بي صبرانه منتظر معرفي اين محصول جديد سامسونگ بودند. شرکت سامسونگ طبق روال گذشته اش سخت افزار تلفن را به صورت کامل ارتقا داده و از پردازنده و دوربين قوي تر در ساختار گوشي جديدش استفاده کرده است.

همراه با فناوري هاي همراه

در مورد ظاهرش هم بايد گفت که ظاهر مشابه نسل قبل و بدنه پلاستيکي اين گوشي به دليلي تبديل شد که طرفداران سامسونگ از گلکسي اس 5 زياد استقبال نکنند. بسياري از مردم دوست نداشتند که سامسونگ باز هم طراحي گذشته خود و همان بدنه پلاستيکي را برايشان تکرار کند و مسلما اگر اين مشکل وجود نداشت، رضايت کاربران بسيار بيشتر مي شد. اما با تمامي اين مسائل مسلما گلکسي اس 5 هم مانند نسل هاي قبلي خود يکي از پر فروش ترين تلفن هاي هوشمند خواهد بود. اين گوشي به سنسور انگشت خوان و همچنين سنسور تشخيص ضربان قلب مجهز شده و اين نسخه جديد ضد آّب و ضد گرد و غبار است.

بايد گفت که سامسونگ براي طراحي اين گوشي تمرکز ويژه اي روي بخش سلامت و تناسب اندام داشته که اين کار به نوعي مي تواند به مقابله با تحرکات بعدي اپل در رابطه با سخت افزار و نرم افزارهاي بعدي اش بپردازد. پردازنده اين گوشي چهار هسته‌اي Snapdragon 801 است و ويژگي هايي نظير پشتيباني از شبکه مخابراتي LTE، NFC، بلوتوث 4.0، حافظه داخلي 16 يا 32 و قابل ارتقا تا 128 گيگا بايت از جمله ديگر خصوصيات اين گوشي مي باشد. دوربين اين دستگاه هم کيفيت 16 مگاپيکسلي دارد.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.irارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۴
    0 0
    گوشی فقط GLX اینا که گوشی نیست در مقابل تکنولوژی برتر GLX

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس